24u - 7/7 beschikbaar

Vlot elke Mercedes verkopen

Meteen uw Mercedes verkopen? Dat kan bij Samy Cars snel en veilig. Wij kopen auto's personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens, schadewagens, mobilhomes, campers, maar ook voertuigen met veel kilometers of een verlopen keuring. Alle merken en modellen komen in aanmerking. Je auto aanmelden is bovendien volledig gratis en vrijblijvend. Samy Cars koopt als auto opkoper auto's steeds tegen de beste marktprijs. Maak nu een afspraak voor een gratis taxatie van uw wagen en verkoop vandaag nog uw auto.

Auto opkoper personenwagens

Personenwagens

U wilt van uw oude Mercedes af? Via onze website kan u discreet, veilig en vlot uw Mercedes aanbieden en de beste prijs bedingen. Wij kopen als auto opkoper elke personenwagen zowel van particulieren als bedrijven.

Auto opkoper bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Naast particulieren werken wij eveneens graag samen met bedrijven. Wanneer u uw wagenpark wenst te vernieuwen of af te bouwen, nemen wij uw tweedehands bedrijfswagens graag over.

Auto opkoper terreinwagens

Terreinwagens

De service van Samy Cars is heel uitgebreid. Daarom helpen wij ook eigenaars van terreinwagens, 4x4, ... door hun voertuig over te kopen.

Auto opkoper schadewagens

Schadewagens

Uw wagens moeten niet gekeurd zijn voor u ze aan ons aanbiedt. Of u nu een kras of deuk in uw wagen heeft zitten of u heeft een technisch probleem of defect. Contacteer ons, wij bieden een mooie prijs.

Auto opkoper bedrijfswagens

Bestelwagens

Wij kopen elke bestelwagen / camionette tegen een correcte prijs en betalen cash uit! Toon ons gerust uw exemplaar zodat wij alles voor u regelen.

Auto opkoper mobilehome

Mobilehome - Camper

Ook andere motorvoertuigen, zoals mobilehomes / campers, kunnen via Samy Cars verkocht worden. Het maakt niet uit in welke staat uw voertuig verkeert wij garanderen een snelle afhandeling en dat binnen de 24 uur.

Mercedes te koop?

Contacteer ons vrijblijvend

0489 358 491


Auto opkoper alle automerken

U zou graag uw auto verkopen? U bent op zoek naar een betrouwbare auto opkoper voor uw tweedehands auto? Zoek niet verder, bij Samy Cars bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw occasie wagen en uiteraard aan een redelijke en correcte prijs. U wilt uw schade wagen of auto verkopen? Aarzel niet langer en neem contact op met Samy Cars.

Auto opkoper automerken

Onze troeven


Auto inkoop van alle automerken
Ook zonder technische keuring
Ook met defecten, schade en hoge kilometer
Een goede prijs voor uw auto
Contante betaling of via overschrijving
Gratis vervoer van uw voertuig
24u 7/7 service

Automerken


Audi, Mercedes, Opel, BMW, Chevrolet, Volkswagen, Volvo, Skoda, Porsche, Toyota, Citroën, Peugeot, Nissan, Alfa Romeo, Ford, ...

Over SamyCars

Auto opkoper auto verkopen Samy Cars

Samy Cars uw specialist in de aankoop van tweedehands auto’s. Wij garanderen een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto! Jarenlange ervaring in de auto-branche leverde ons niet enkel een aanzienlijk klantenbestand maar ook heel wat betrouwbare partners. De kennis van de auto-markt is één van de troeven waardoor we zonder probleem weten wat uw mogelijkheden zijn. In een mum van tijd vinden we een goede oplossing voor de verkoop van uw tweedehands auto.

Wij kopen auto's. Wij zijn auto opkoper van alle automerken en types. Ontvang ons besteautobod en meld je Audi, Bmw, Mercedes, Opel, Chevrolet, Toyota, Volkswagen, Volvo, Skoda, Porsche, Peugeot, Citroën, Nissan, Alfa Romeo, Ford,... vrijblijvend aan. Ongeacht uw verblijfplaats in België, Samy Cars komt na afspraak bij u thuis langs en garandeert u de beste en correcte prijs voor uw auto.

U wilt uw auto verkopen? U bent op opzoek naar een betrouwbare auto opkoper? Kies voor Samy Cars. Wij staan voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Contacteer ons